Vanília Paszta Rúdból - Madagaszkári Bourbon - Nielsen-Massey

nono 7 990 Ft

A Madagaszkári Bourbon Vaníliarúd Paszta egy sűrű, koncentrált vaníliakivonat, amely valódi Madagaszkári Bourbon vaníliarúd magvait és kivonatát tartalmazza. Ez a termék különösen népszerű a desszertek, péksütemények és egyéb ételek ízesítésében, mivel gazdag vaníliaízt kölcsönöz anélkül, hogy a vaníliarudat külön fel kellene hasítani és kikaparni. Általában sűrű, szirupos állagú, és intenzív vaníliaaromát biztosít. A paszta formája miatt könnyen adagolható, és gyakran csak egy teáskanálnyi is elegendő belőle a kívánt ízhatás eléréséhez, és felhasználása egyszerűbb, mint a teljes vaníliarudaké.

Elérhetőség: Készleten
Cikkszám
NNR1064
Minőségét megőrzi
2026-03-31
Elérhető mennyiség
4 db

Felhasználási javaslat:  

Sütés és desszertek: Tökéletes sütemények, torták, kekszek, brownie-k, pudingok és krémek ízesítésére. A vaníliapasta különösen jól működik olyan desszertekben, ahol láthatóan is megjelenik, mert a vaníliamagok apró pöttyökként oszlanak el a tésztában vagy a krémben, így vizuális élményt is nyújt.

Fagyik és parfé: Gazdagítja a fagylaltok és parfé alapok ízét, a természetes vaníliamagok pedig elegánsan látszanak a krémes textúrában.

Italok és koktélok: Kávék, turmixok, forró csokoládé és különféle koktélok ízesítéséhez is kiváló, hiszen gyorsan oldódik, és intenzív vaníliaízt biztosít.

Krémek, szószok és öntetek: Használható vaníliás krémek, pudingok, tejszínhab vagy akár karamellizált öntetek ízesítéséhez. A paszta formájában könnyen bekeverhető a szószokba, így egységes ízhatást nyújt.

Kulináris fogások díszítése: Vaníliapasztát néhány étel, mint például crème brûlée vagy panna cotta tetejére is tehetünk, hogy még inkább kiemeljük a vanília jelenlétét az ételben.

További információk
Származási hely USA
Töltő súly 60 ml
Minőségét megőrzi 2026. márc. 31.
Összetevők nádcukor, víz, vanília kivonat, vanília rudak, tragantmézga (természetes sűrítő)

Nincs kapcsolódó cikk