Szeretem a jó történeteket, a kitartó emberek sztorijait a sikerig, egy recept mögötti színes történelmet, Ilyen a Belmont Tavern New Jersey-ben is, ahol Stretch, aki már 1989-ben meghalt, megalkotta a Savoy Csirke receptjét, és védte élete végéig a recepttitkot, ahogy arrafelé mondani szokás: "elmondom hogy kell csinálni, de akkor meg kell, hogy öljelek". szerencsére van, aki továbbviszi a hagyományos módon elkészített Savoy Csirke készítését, azóta is az étlapon szerepel a Belmont Travern-ben, és egyre csak gyarapodik a híres emberek listája, akik fogyasztották ezt a kitünő ételt.
Hozzávalók:
4 csirkecomb, félbevágva, alsó-felső
só
feketebors
4 gerezd fokhagyma
1 dl reszelt keménysajt, parmesan, vagy hasonló
4 evőkanál olíva olaj
1 evőkanál oregano, szárított, morzsolt
1 teáskanál kakukkfű, szárított, morzsolt
1 dl vörösbor ecet
Elkészítés:
Jó étvágyat!
forrás: saveur