Ha valaki siet, és nincs ideje, akkor ezt a megoldást kell választania. Nem kell lemondani erről az egzotikus levesről, mert nincs ideje bíbelődni vele, vagy mert azt hitte eddig, hogy ez valami roppant bonyolult különlegesség.
750 ml víz, vagy hús alaplé (szűrt maradék húsleves)
1 hagyma, aprítva
150 g marhahús, csíkokra vágva
150 g rizstészta
50 g mungobab csíra
lime
bazsalikom levél friss
Elkészítés:
Forralj fel vizet (750 ml), vagy sózatlan húsleves alaplevet (marha vagy csirke), és tedd bele a tasak Pho Leves Fűszerpasztát a hagymával együtt, és csökkentett hőfokon főzd 5 percig.
Eközben főzd ki a tésztát az utasításoknak megfelelően, szűrd le és porciózd ki a levesestányérokba.
Add hozzá a csíkokra vágott marhahúst, forrald fel. Főzd az ízlésed szerint teljesen, vagy félig átfőttre, és helyezd a húst a tészta tetejére a tányérokba.
Merd rá a levest, díszítsd mungóbab csírával, bazsalikomlevéllel és Lime szelettel, melegen tálald.